Milyen rendezvényeket szervezünk?

Egészségügyi szakmai rendezvények:

A ProfEvents Kft. megalapulásakor egészségügyi rendezvények szervezésére fektette a hangsúlyt. Első szakmai programjaink szülésznők és védőnők számára tartott minősített pontszerző tanfolyamok voltak. A programcsoport jelenlegi neve: Tauffer Vilmos Továbbképző Tanfolyam. Ezek a továbbképzések és a konferenciák kiegészítik és szélesítik a szakdolgozók rendelkezésére álló képzési lehetőségeket. Rendezvényeinken három fontos dologra mindig odafigyelünk, melyek: a magas szakmai színvonal, a kellemes és elegáns környezet és egyéb hozzáadott értékek (ingyenes szakkönyvek, tombola ajándékok, ellátás, stb.) Eddig elért eredményeinkre büszkék vagyunk. Továbbképzéseink többsége elnyerte az egy napos szabadon választható továbbképzésekért adható maximális 20 pontot, amely annak köszönhető, hogy a programok témáinak és előadásainak összeállításában a szakma kiváló képviselői segítenek bennünket. Rendezvényeink mérete eléri a több száz főt is. Nemcsak Budapesten dolgozunk, hanem levisszük szakmai programjainkat igény szerint a vidéki egyetemi városokba is.

A továbbkézések mellett gyógyszeripari cégek számára is segítséget nyújtunk azzal, hogy nemcsak a rendezvények megszervezését, technikai kivitelezését nyújtjuk szolgáltatásként, hanem kapcsolatot is létesítünk a számukra elérendő célcsoporttal. Ezzel nagymértékben csökkentjük a feladataikat. Az így megszervezett programok az egyik oldalról oktatás jellegűek, a másik oldalról pedig biztosítják egy-egy termékcsoport szélesebb körű megismertetését (Szakmai vezető meetingek, konferenciák).

Családi rendezvények:

Ma már a nyugati országokat követve családi eseményeinket is nagyobb felkészüléssel ünnepeljük meg. Az esküvő, a fiatal emberek kezdő, legnagyobb lépése az önálló élet felé, mely meghatározza az élet folytatását. Ezt a napot nagyon emlékezetessé kell tenni mindenki életében. Vannak helyi hagyományok, amelyek meghatározzák az esemény menetét, de ezeket még lehet fűszerezni. Az esküvő szervezés átadása profeszionális szolgáltatónak meghagyja a család számára azt az élvezetes időszakot, amelyben a család izgatottan rohanás nélkül várhatja a nagy napot.

Az esküvőt két igen fontos esemény előzi meg. A leány- és legénybúcsú. Az amerikai honlapokról le lehet tölteni egy-két ötletet, de hogy csináljuk, hogy ez mégis más legyen, olyan legyen, ami a barátunknak, gyermekünknek a legtöbb kellemes percet okozza? Mindenki nem mehet el Bangkokba vagy Las Vegasba a feljethetetlen élményekért. Meg lehet ezt oldani ott is, ahol vagyunk. Mi segítünk ebben.

Vannak nagy számok és kerek számok, amelyekre jobban odafigyelünk. Szeretnénk nagy meglepetést okozni, de nincs ötletünk. A Profevents segít a felejthetetlen élmény megszervezésében. Kicsit megismerjük az ünnepelt személyiségét a hozzátartozó segítségével, és több ötletünk is lesz a születésnap lebonyolítására.