RENDEZVÉNY SZERVEZÉS

A sikeres rendezvény nagyon sokat számít abban, milyennek látják az Ön cégét partnereik. A precizitás, a kellemes, elegáns helyszín, a minőségi szolgáltatások a felejthetetlen élmény biztosítékai. Ha rendezvényei célja nem más, mint az emberi/ügyféli kapcsolatok szorosabbá tétele, nagy odafigyeléssel kell terveznie minden percet. Ez azonban nem egyszerű feladat, nagyon sok munkát és energiát igényel. Miközben Önöknek sok más feladata is van, nem marad idő erre is. Hogy a kisebb testületi üléstől a nagy kongresszusokig, konferenciákig programjuk az elképzelésnek megfelelően alakuljon, kezünkbe vesszük a tervezést és kivitelezést.

Rendezvény típusok: Corporate meeting, Tréning, Csapatépítő tréning, Kiállítás, Sajtótájékoztató, Konferencia, Kongresszus, Bankett, Fogadás, Állófogadás, Buffet-dinner, Koktélparti, Divatbemutató.

Digitalizált szolgáltatásaink:

  • Vonalkódos adatbázis kezelés és beléptetés

Felkészültek vagyunk több száz/ezer fő regisztrálására és beléptetésére. A digitalizált rendszerek használata fokozza a gyorsaságot, és minimálisra csökkenti az emberi tévedésekből adódó hibákat. Vonalkódos beléptető rendszerünk segítségével megszűnik a sorban állás, leegyszerűsödik a regisztrációs folyamat. A rendezvény résztvevői számára megszemélyesített konferencia táskák adhatóak át, melyben névre szóló igazolásokat, számlákat helyezhetünk el. A beléptetés ideje a kitűzőn található vonalkód beolvasási idejével egyenlő.

  • Hírlevél/Meghívó kiküldése több száz/ezer fő számára

Megszűnik a posta költség. Egyetlen gombnyomással kiküldjük a célcsoport számára a hírleveleket, illetve a rendezvény meghívóit. A rendszer események “utókezelésére” is alkalmas, pl. teszteredmények, sorsolási eredmények közzé tételére szelektív célcsoport számára.

  • Célcsoport elérhetőség keresés

Megkeressük azokat, akikkel Ön találkozni szeretne. Javaslatot teszünk arra, hogyan tud kapcsolatba lépni velük, és kivitelezzük a találkozót.

  • Vonalkódos jegyrendelés, kiküldés és nyomtatás

Műsoros programok esetében helyre szóló jegyek kiadását is tudjuk biztosítani. Így elkerülhetőek a program előtti helyfoglalásos konfliktusok, vonalkódos beléptető rendszerrel gyors a beléptetés több száz néző számára is. Az aktuális rendezvényre külön webes felületen lehet jegyet igényelni, vásárolni. A jegyeket vagy kiküldjük e-mail levélben vagy kinyomtatva adjuk át.

Rendezvényhelyszín biztosítása:

  • A helyszín kiválasztása a rendezvényszervezés legfontosabb lépése, mert az tükrözi legjobban a céljainkat. Miután meghallgattuk terveit, elegáns, kellemes és anyagi kereteinek megfelelő helyszíneket fogunk javasolni. Ajánlatunkkor figyelembe vesszük, milyen célcsoportnak szól a rendezvény, alkalmas-e az épület/terem a tervezett program minden részletének kivitelezéséhez és még arra is gondolunk, hogy a résztvevők számára könnyedén megközelíthető legyen. Sok rendezvény helyszínt ismerünk, tapasztalatainkkal segítjük meg döntését.

A rendezvény céljainak, hangulatának legjobban megfelelő helyszínt ajánljuk: Konferencia központok, Szállodák rendezvény termei, Modern “trendi” helyszínek, Régi hagyományt őrző muzeális épületek, Sporthelyszínek, Vidéki hangulatot nyújtó helyszínek, Táj/természetközeli helyszínek, Esküvő helyszínek.

Rendezvény szolgáltatásaink:

  • Étkezéses rendezvények

Az étkezés a rendezvényszervezés igen fontos része. Helytelen választással sokat ronthatunk a program minőségén, és még nagy költséggel is járhat. Mi az étkeztetés gazdaságos formáját ajánljuk. Több fogásos kínálatunkhoz környezetbarát terítéket használunk.

Catering szolgálatásaink: Gálavacsora, Álló fogadás, Svédasztal büfé, Grill Party, Hideg tálak szervízelése, Mártogatósok, Kemencés ételek, Saláta tálak.

  • Saját vetítés és hangtechnika

Bárhová kitelepülve szervezhetünk rendezvényeket, saját vetítés- és hangtechnikával rendelkezünk (projektorok, vetítő vásznak, keverő pult, hangfalak, mobil hangfalak, fix és mobil mikrofonok).

  • Vonalkódos beléptető/azonosító rendszer